



12th ARRN Forum Schedule

DATE: April 15th, 2015

TIME: 14:40 ~ 15:40

PLACE: Hotel Hyundai, Kyungju, Rep. of Korea

	Chair: Dr. Yeo, Heung Goo (KRRN Chairperson)	
14:40~14:45	Opening Address	5 min
14:45~15:00	CRRN Presentation	15 min
	Title: Decision support system of river restoration adaptive management Speaker: Dr. Jinyong ZHAO China River Restoration Network (IWHR)	
15:00~15:10	KRRN Presentation	10 min
	Title: Sediment replenishment below dams for process-based river ecological restoration Speaker: Prof. Ok, Giyoung Dep. Of Environmental Engineering / Hanyang University Ansan, Rep. of Korea	
15:10~15:20	KRRN Presentation	10 min
	Title: Ecological Restoration of Hwanggugi stream Speaker: Prof. Joo, Jin Cheol Dept. of Civil Eng./ Hanbat National University Daejeon, Rep. of Korea	
15:20~15:35	JRRN Presentation	15 min
	Title: Collaborative nature restoration in the river through partnership approach between river administrator and local community in Japan Speaker: Mr. Toru MIYAO, CTI Engineering Co.,LTD. / Japan River Restoration Network Editing committee member on waterfront collaborative nature restoration cases	
15:35~15:40	Discussion Session	5 min
15:40	Closing	

