7th ARRN Governing Council Meeting Agenda

Date: November 24th, 2012 Time: 9:00 – 12:00	
Place: China Institute of Water Resources and Hydropower Research (IWHR), Beijing, CHINA	
Chair: Prof. Xiaogang Wang (CRRN Chairperson)	
9:00-9:20 Opening Ceremony, Introduction of the attended	dants 20 min
9:20-9:30 Group photo	10 min
Chair: Prof. Nobuyuki TAMAI (ARRN Chairperson)	
9:30-9:35 ARRN Chairperson address	5 min
9:35-10:10 Report on ARRN and National RRN	35 min
(1) Review of the Minutes of 6th GCM(2) ARRN activities in 2012(3) CRRN, KRRN, JRRN activities in 2012 (b	(by ARRN secretariat) 10 min (by ARRN secretariat) 10 min y Representative of RRN) 15 min
10:10-10:20 Tea break	10 min
10:20-10:25 Nomination for the chairperson-elect	5 min
10: 25-10: 30 Secretary-General appointment (by	y New ARRN Chairperson) 5 min
10: 30-10: 35 Handover ceremony of ARRN Secretariat	5 min
10:35-10:40 New ARRN Chairperson address (by	y New ARRN Chairperson) 5 min
Chair: Prof. Zhiping Liu (New ARRN Chairperson)	
10:40-12:00 Discussion & Decision	80 min
(1) ARRN organization Structure	(by ARRN secretariat) 5 min
-Establishment of advisory position- Division of duties of ARRN secretariat for the transfer	
(2) Revision and Cancellation of ARRN Charter	(by ARRN secretariat) 10 min
Adding rule of chairperson election from secretariat charge countryAdding rule of change of committee members	
(3) Action Plan for 2013	40 min
Proposal for action plan for next two-yearAction Plan for 2013 incl. ARRN forum etc.	(by ARRN chairperson) (by ARRN secretariat)
(4) Other Matters by Participants	25 min
12:00 Closing	

Asian River Restoration Network (ARRN)